Margot Robbie – Dejlig Skuespiller

Margot Robbie – Dejlig Skuespiller

december 17, 2022 0 Af Big Pappa Boss
Foto: www.newidea.com

Margot Robbie er en “lovely lady”

Alt skal ikke være porno på Dirty Jacks – Margot Robbie er også en dejlig dame. Den australske skuespiller er kendt for at besidde nogen roller som lever op til hendes udseende. Hvor anti-metoo det end kan lyde. Hun er en dejlig dame. Hun har haft roller som Jokerens dame (Batmans fjende du ved) og som konen til “The Wolf Of Wallstreet” og senest som en 10 meter høj barbie.

Se traileren til Barbie bullshit her.

WHATS NOT TO LIKE?

Tøsepigen er 32 år (født i 1990). Og hun er en fantastisk skuespiller. Daddy´s little whore som står på hendes T-shirt når hun leger jokerens kæreste Harley Quinn fra batman filmene, endnu en gang: Whats not to like?. En anden god grund til at elske dette smukke menneske er at hun insisterede på at være nøgen under optagelserne til The wolf of wallstreet hvor hun spiller kone til den dybt korrupte Jordan Belfort som er en sand historie og lavet af den fantastiske Martin Scorsese som står bag masser af klassikere som blandt andet Goodfellas, Gangs of New York og mange andre. (Tjek det på wikipedia).

Margot Robbie er desværre ikke ledig på kødmarkedet men gift med Tom Ackerley som er producer og instruktør assistent og vi må jo konstatere at han er en heldig mand.

Margot Robbie i The wolf of wallstreet
Foto: thefappeningblog.com

Her ses Margot Robbie nøgen i filmen “The wolf of wallstreet” hvor hun spiller sammen med Leonardo Dicaprio. Rygterne siger at hun selv insisterede på at skulle være helt nøgen, men at hun også måtte drikke sig lidt mod til med et par tequila shots.

Margot Robbie som jokerens kæreste
Foto: celebmasta.com

Her ses hun som Harley Quinn (Jokerens kæreste) i filmene Suicide Squad og Birds of prey

Margot Robbie som Barbie
Foto: celebjihad.com

Det siges at dette billede skulle være fra hendes rolle i filmen om Barbie, men om det er ægte eller falsk ved vi ikke. Men fuck det. Ser jo godt ud, ikke sandt?

Du kan finde flere billeder af hende her (både ægte og falske – who cares)

Find flere “lovely Ladies” her på Dirty Jacks Magasin